De contouren van Marri

De contouren van Marri

De contouren van Marri

Contouren van Marri
Marri liep met de rest naar het plateau. Het was inmiddels donker buiten. Het licht dat door de ramen scheen, verlichtte het plateau schaars. Timmer keek vanuit zijn ooghoeken naar de contouren van Marri, toen zij zich uitkleedde. Hij deed zijn mond dicht en slikte en voelde daarna een por in zijn zij van Maran.
Dat gaat zo niet. Je kunt niet gaan gluren’, siste Maran. Timmer zuchtte en kleedde zich uit. Hij smeerde zich in met vliegzalf.

Vliegen in V-vorm
Even later scheerden de vijf vogels in een kleine V-vorm door de lucht. Harry vloog voorop en zette koers naar Steigera. Timmer keek naar de kleine lichtjes beneden hem en sloot zijn ogen. Het was een heerlijk gevoel om de koele avondwind door zijn veren te voelen suizen. Hij opende zijn ogen en was net op tijd om de duikvlucht van Harry te volgen. Hij voelde dat zijn maag even achterbleef toen de kleine V-vorm waarin hij vloog na de duikvlucht snel aan hoogte won.

HDJ Vidajo Nederlandse fantasyschrijver schrijft blog fiction
Dit bericht maakt deel uit van het online fantasyverhaal over het leven van Timmer Vogu. Timmer Vogu is een hersenspinsel van de Nederlandse fantasyschrijver HDJ Vidajo. HDJ Vidajo schrijft Nederlandstalige fantasy.
Fantasy is een genre binnen de literatuur, kunst en films, waarin een fictieve wereld en wezens voorkomen. Magie is er bijvoorbeeld normaal en een jonge draak als huisdier hoeft helemaal niet vreemd te zijn.
Een andere benaming voor fantasy literatuur is verbeeldings literatuur. Al is verbeeldingsliteratuur een overkoepelend begrip, want zowel SF, fantasy en horror vallen er onder.
Deze schrijver koos voor een weblog als publicatieplatform, omdat zij denkt dat dat het toegankelijkst is. Een weblog als publicatieplatform voor een fictief verhaal heet ook wel blog fiction. Blog fiction is jammer genoeg een smal genre in het bloggen. HDJ Vidajo hoopt met haar verhaal ook het genre blog fiction onder de aandacht te brengen. De Nederlandse naam voor blog fiction is blog fictie.
HDJ Vidajo Nederlandse fantasyschrijver schrijft blog fiction

Share

Over HDJ Vidajo

HDJ Vidajo is een Nederlandse fantasy schrijver die anderen online wil laten meegenieten van de fantasywereld waaraan ze soms te vaak denkt. Zij koos voor online publicatie via een blog, omdat zij het belangrijk vindt dat haar fantasywereld eenvoudig toegankelijk is. Deze vorm van bloggen heet blog fiction oftewel blog fictie.
Dit bericht is geplaatst in verhalen, vliegzalf met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>