Buras de vierde werft avonturiers

Buras de vierde werft avonturiers

Buras de vierde werft avonturiers

Buras de vierde werft jonge avonturiers
Koning Buras de vierde bezoekt volgende week Esdo. Buras is voor het eerst sinds tien jaar weer op zoek naar jonge gemotiveerde avonturiers die per augustus deel willen nemen aan een eliteavontuur. De bestemming van het avontuur is nog onbekend.
De avonturiers worden per eliteavontuur geworven en blijven in dienst totdat het avontuur is afgelopen. Alleen sterfte en ziekte in de familie tot de tweede graad zijn redenen om het avontuur voortijdig te verlaten.

Toelatingseisen en vergoeding
Aan de toelating gaat een strenge selectieprocedure vooraf, daarmee worden avonturiers die eigenlijk loonwerker willen worden of fysiek of geestelijk niet sterk genoeg zijn uitgesloten.
Een geldig avonturiersboekje is verplicht.
De maximum leeftijd is 21 jaar en de minimum 15.
De vergoeding bedraagt de minimale avonturiersvergoeding plus gratis kost, onderdak en kleding.
Inschrijven voor de selectieprocedure kan tussen 9.00 en 17.00 op de tweede dag van het bezoek van de koning op de markt in Esdo.

Aanmelden proberen
Ik ben veertien’, merkte Timmer op.
Je kunt je toch aanmelden? In augustus ben je vijftien’, vond de burgemeester.
Het lijkt me wel wat. Volgende week op de markt in Esdo. Het is allicht te proberen’, antwoordde Timmer.
Wil je de advertentie hebben? Ik kan het uitknippen’, vroeg de burgemeester.
Doe maar.
Timmer vouwde het krantenbericht in zijn avonturiersboekje, daarna bedankte hij de burgemeester hartelijk en ging op weg naar Maran.

HDJ Vidajo Nederlandse fantasyschrijver schrijft blog fiction
Dit bericht maakt deel uit van het online fantasyverhaal over het leven van Timmer Vogu. Timmer Vogu is een hersenspinsel van de Nederlandse fantasyschrijver HDJ Vidajo. HDJ Vidajo schrijft Nederlandstalige fantasy.
Fantasy is een genre binnen de literatuur, kunst en films, waarin een fictieve wereld en wezens voorkomen. Magie is er bijvoorbeeld normaal en een jonge draak als huisdier hoeft helemaal niet vreemd te zijn.
Een andere benaming voor fantasy literatuur is verbeeldings literatuur. Al is verbeeldingsliteratuur een overkoepelend begrip, want zowel SF, fantasy en horror vallen er onder.
Deze schrijver koos voor een weblog als publicatieplatform, omdat zij denkt dat dat het toegankelijkst is. Een weblog als publicatieplatform voor een fictief verhaal heet ook wel blog fiction. Blog fiction is jammer genoeg een smal genre in het bloggen. HDJ Vidajo hoopt met haar verhaal ook het genre blog fiction onder de aandacht te brengen. De Nederlandse naam voor blog fiction is blog fictie.
HDJ Vidajo Nederlandse fantasyschrijver schrijft blog fiction

Share

Over HDJ Vidajo

HDJ Vidajo is een Nederlandse fantasy schrijver die anderen online wil laten meegenieten van de fantasywereld waaraan ze soms te vaak denkt. Zij koos voor online publicatie via een blog, omdat zij het belangrijk vindt dat haar fantasywereld eenvoudig toegankelijk is. Deze vorm van bloggen heet blog fiction oftewel blog fictie.
Dit bericht is geplaatst in verhalen, vliegzalf met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>